^
search

Interested in this product?

Contact us

+45 5768 8181
Share on LinkedIn Share by E-mail

Investor Relationer

Glunz & Jensen er verdens førende leverandør af innovative løsninger til den globale prepress-industri, hvor vi udvikler, producerer, sælger og servicerer processorer til offset- og flexo-trykindustri. Vi tilbyder også eksponerings-, tørre- og belysningsenheder, montageborde, pladestackere og software til overvågning samt styring af komplette prepress-processer.

Glunz & Jensen er en anerkendt leder inden for prepress-teknologi gennem mere end 40 år. Vi har langvarige relationer med prominente kunder, herunder Agfa, Asahi, DuPont, Flint, Fuji, Heidelberg, Kodak og MacDermid, som er verdens største leverandører til trykindustrien. Vi markedsfører vores produktløsninger og services gennem et omfattende og verdensomspændende netværk af distributører og forhandlere, og koncernen beskæftiger ca. 230 medarbejdere i datterselskaber og produktionsfaciliteter i Danmark, Slovakiet, USA, Italien, England og Kina.

Vores mål er at være den mest innovative udbyder af hardware og services på vores produktområder, og herigennem udvide vores markedsandele hos de globale kunder. Samtidig vil vi styrke vores indtjeningskraft gennem optimering af priser, produktion, logistik og kapacitetsudnyttelse.

Glunz & Jensen A/S er børsnoteret på Nasdaq OMX Copenhagen A/S.

Aktieinformation (link til Nasdaq OMX Copenhagen A/S)

.

 

Seneste Selskabsmeddelelser

Proud to partner with

Proud to partner with

Counters

100%

Of all leading suppliers use Glunz & Jensen Technology

Products
95%

Percent of all products delivered on time 

News
131+

Countries served

SUPPORT
40+

Years in the printing industry

CONTACT US
Need after sales service?